Gå til hoved-indhold

Årets Netværker - Niels Wittendorf Ibsen, Sparekassen Sjælland

Det var en veloplagt forstander for Gerlev Idrætshøjskole, Finn Berggren, der kunne byde deltagerne velkommen til Årets Netværker i det strålende vejr. Et arrangement, Berggren havde klemt ind mellem VL Døgnet torsdag og elev-forældredag lørdag.

I forbindelse med velkomsten kunne Erhvervsnetværkets frontfigur gennem alle årene, Jens Grønkjær, sammen med deltagerne hylde fodboldholdet og folkene omkring med oprykningen til 2. division. Fra ”den sportslige sektor sås” Andreas Marcher, Topper, sportschef Søren Andersen og cheftræner Ulrik Balling, der alle strålede om kap med solen.

Efter at have nydt den gode mad fra idrætshøjskolens fremragende køkken, ledsaget af drikkevarer fra Harboes Bryggeri, kunne Årets Netværker udnævnes.

Senere på aftenen overraskede SBI formand Michael Birkedal med et musikalsk indslag, i form af Tage, Kaj og Ivan, der forklædt som Wanna Bee Gees gav et veloplagt Bee Gees potpouri med god lyd og højt humør, der smittede af på hele forsamlingen.

Tilbageblik på årets gang i netværket

Siden sidste års arrangement her på Gerlev, hvor Finn Berggren blev Årets Netværker, har Erhvervsnetværket holdt 6 netværksmøder. Dette er det syvende.

Desværre måtte vi aflyse en netværksrejse til Paris, hvor vi skulle have set Paris Saint Germain mod Monaco, på grund af for få tilmeldinger. Ærgerligt, for det blev en målrig topkamp. Vi udbyder en ny rejse her til efteråret, og så håber vi på bedre tilslutning.

Ud over indlæg fra medlemmerne har vi den 23. august 2017 hørt et indlæg af Morten Resen, den 1. november 2017 hørt Christian Peytz om nye medier, den 8. december 2017 holdt den traditionelle julekomsammen hos Anett i Klubhuset.

Den 21. februar 2018 fortalte Advodan om Persondataforordningen, og WEBTO præsenterede vores nye hjemmeside ENVS.dk.

Den 22. marts 2018 om aftenen var der så et stort velbesøgt møde hos Harboes Bryggeri, hvor planerne for fremtiden blev præsenteret, under temaet BUSINESS, BOLD, BRANDING OG BEER i Harboes nye Visitor Center. Her var der præsentation af SBIs vækstplan, mulighederne i netværket, og indlæg fra Slagelse Kommunes borgmester John Dyrby Paulsen og kommunikationsdirektør Lars Møller, Havas. 

Den 16. maj 2018 mødte vi direktør Jens Müller fra Visit Vestsjælland, der fortalte om turismearbejdet.

Udnævnelse af årets netværker 2018

Prisen årets netværker blev stiftet i 2011, hvor prisen gik til Louise Birkedal. De følgende år gik prisen til Kurt Bjørn, KL Specialservice, Daniel Fattoum, Brasserie D’vine, Peter Vagn-Jensen, Selchausdal Gods, Arne Juul, Slagelse Boligselskab, John Hesselholt, Mijo Invest, og senest Finn Berggren fra Gerlev Idrætshøjskole.

Prisen, der gives til en af de mange, der har arbejdet hårdt for netværk, sammenhold og udvikling, og dermed gjort vores netværk stærkere, uddeles således for ottende gang