Gå til hoved-indhold

Årets Netværker - Christina Campanella, JKS

Årets Netværker i Erhvervsnetværket Vestsjælland – SBI Torsdag den 13. juni 2019 kunne Jens Grønkjær byde 50 medlemmer af det 19 år gamle Erhvervsnetværket Vestsjælland velkommen til Årets Netværker på Gerlev Idrætshøjskole, hvor Gerlev Idrætshøjskoles forstander Tania Dethlefsen var vært, og hvor drikkevarerne var sponsoreret af SBI’s hovedsponsor Harboes Bryggeri.

Idrætshøjskolens køkken havde som sædvanligt tryllet med fremragende forplejning.

Tilbageblik på årets gang i netværket
Siden sidste års arrangement på Gerlev Idrætshøjskole, hvor Niels Wittendorf Ibsen blev Årets Netværker, har netværket holdt 7 netværksmøder. Dette var det ottende. Ud over indlæg fra medlemmerne har der været indlæg fra Micael Duncan, der fortalte om detailhandelsanalysen for kommunens forretninger, politisk kommentator på Berlingske Thomas Larsen, Hans Engell, kommunaldirektør Frank Andersen, Søren Lind Christiansen, der fortalte om om Campus byggeriet ved stationen, samt Morten Gaardboe, formand for Slagelse Erhvervscenter, der fortalte om sin personlige rejse, samt om hvordan han blev formand for Slagelse Erhvervscenter, og hvordan han griber opgaven an.
Ved mødet gav SBI’s formand Michael Birkedal, sportschef Søren Andersen og cheftræner Ulrik Balling forsamlingen et indblik i den sportslige status for fodboldklubben, og ved aftenens afslutning blev selskabet underholdt på bedste vis af Tage Sørensen og den fortryllende sangerinde Benedikte, der fremførte sange af Abba, Bamses Venner og fra Titanic og The Phantom of the Opera.

Udnævnelse af årets netværker 2019
Prisen årets netværker blev stiftet i 2011, hvor prisen gik til Louise Birkedal. De følgende år gik prisen til Kurt Bjørn, KL Specialservice, Daniel Fattoum, Brasserie D’vine, Peter Vagn-Jensen, Selchausdal Gods, Arne Juul, Slagelse Boligselskab, John Hesselholt, CP Inspection, Finn Berggren her fra Gerlev Idrætshøjskole og senest Niels Wittendorf Ibsen fra Sparekassen Sjælland - Fyn.
Prisen, der nu uddeles for niende gang, gives til en af de mange, der har arbejdet hårdt for netværk, sammenhold og udvikling, og dermed gjort netværket stærkere.
Jens Grønkjær motiverede dette års valg således: ”Årets Netværker er meget aktiv i vores netværk.
Årets netværker er i det hele taget en meget aktiv person, der deltager ved morgenmøderne og den forretningsmæssige del, men så sandelig også tager med på fodboldtur, og hygger sig i det gode selskab.
Som eksempler på hvordan Årets netværker medvirker positivt i netværket – ud over at deltage ved møder og rejser – kan nævnes: Altid frisk til at komme med forslag til foredragsholdere, og deltager som aktiv sparringspartner når SBI søger jobs til fodboldspillere, eller hvor der er muligheder for at kombinere fodbold med forretning på anden måde.
Ud af de 8 hidtidige prismodtagere er der indtil nu kun én pige iblandt. Det er dejligt i dag at kunne fordoble dette antal.

Årets Netværker er Christina Campanella, JKS.

Foto: evanfoto.dk