Gå til hoved-indhold

Om os

Erhvervsklubben Vestsjælland er stedet hvor forretningsfolk og erhvervsvirksomheder mødes.

Erhvervsklubben arbejder løbende på at tilbyde SBI’s samarbejdspartnere og andre interesserede de bedste muligheder og rammer for at samarbejde.

Det giver forretning og gode oplevelser, til glæde for fællesskabet og den enkelte.

Erhvervsklubben blev stiftet søndag den 2. april 2000 med hjælp fra Sepp Piontek, den gang under navnet SB&I Erhverv. Det var direktør Bernd Griese, Harboes Bryggeri og Slagter Michael Jensen, der den gang tog initiativet til stiftelse af Erhvervsklubben.

Erhvervsklubben har udviklet sig meget i de forløbne år. I de første år var der ikke systematisk networking, som vi har i dag, og førkamparrangementer var noget, der kun blev afholdt ved særligt interessante kampe.

I dag afholder vi cirka 6-8 årlige netværksmøder, der går under navnet ”Business Morgen”. Her hører vi interessante foredrag som optakt, hvorefter vi netværker systematisk. Deltagerne bliver sat sammen, således at de hver gang møder nye interessante mennesker og virksomheder, de kan gør forretning med. Der er p.t. omkring 90 virksomheder, der drager nytte af netværket.

Her kan du se eksempler på de foredrag, vi har haft i ”Business Morgen”:

  • Talent og elitearbejdet i Slagelse Kommune
  • Præsidentvalget i USA med Niels Bjerre Poulsen, der med 80 % sikkerhed lovede os, at Hillary Clinton ville vinde valget
  • Tommy Horn fortalte om disruption – et tankevækkende foredrag
  • Stén Knuth og kommunaldirektør Jane Wiis fortalte om Slagelse Kommune
  • Cheftræner Ulrik Balling og sportschef Søren Andersen fortalte om talent- og eliteudvikling i SBI
  • Jeppe Søe fortalte om kommunikationsstrategi og pressens magt, og Morten Prüsse Sørensen gav en status på Slagelse Erhvervscenter

Ud over morgenmøderne har vi i december et festligt julearrangement i SBI’s klubhus, og i juni måned kårer vi ”Årets Netværker” på Gerlev Idrætshøjskole. Dette arrangement er med ledsager.

For SBI’s samarbejdspartnere er der også førkamparrangement ved udvalgte hjemmekampene.

Ved disse arrangementer serveres der et måltid, og deltagerne hører dagens kampoplæg ved cheftræneren. I pausen serveres der kaffe og kage fra Guldbageren.

På rejse med Erhvervsklubben

Som et ekstra krydderi på medlemsskabet af Erhvervsklubben, arrangeres der fodboldrejser til spændende steder. Vores allerførste rejse gik til Manchester i november 2001.

Herefter har vi blandt andet besøgt Eindhoven, Berlin, Barcelona, Madrid, London og Rom på vores rejser. Ud over selve fodbolden indeholder turene altid et eller flere faglige elementer, ligesom vi ser spændende attraktioner i lokalområdet.

I november 2007 besøgte vi Liverpool, og spiste på Daniel Aggers restaurant. Daniel Agger skrev autografer og lod sig fotografere med deltagerne. Det var her sponsorerne for første gang blev orienteret om planerne for FC Vestsjælland, med ambitioner om Superligaen.

Ved etableringen af FC Vestsjælland blev SB&I Erhverv til FCV Erhverv, og klubben fortsatte sådan indtil FC Vestsjællands konkurs, hvorefter vi nu er tilbage i SBI regi under navnet Erhvervsnetværket Vestsjælland.

Den seneste rejse gik til Milano i april 2017. Denne tur havde 31 deltagere, der alle nød det norditalienske forår, hvor træer og buske struttede af sundhed. 

Sådanne netværks ture er guld værd for sammenholdet, og deltagerne har god tid til at komme tættere ind på hinanden, så relationerne er stærke. Der var en række af deltagerne, der deltog for første gang, og de blev godt modtaget, og faldt fint ind i gruppen, hvor flere jo kender hinanden fra flere lignende arrangementer.

Ud over det faglige indhold på turen, som var dygtigt tilrettelagt og gennemført af  Egon’s Rejsebureau, var der tid til en fodboldoplevelse på San Siro, en tur til Como søen, og flere kulinariske oplevelser.

Da chaufføren fra Egon’s satte gæsterne af ved Slagelsehallen ved hjemkomsten, og der blev taget afsked, lød det sædvanlige spørgsmål: ”Hvor skal vi hen næste gang?”

Vi ses i Erhvervsnetværket Vestsjælland.

Jens Grønkjær,
Mødeleder i ENVS

Erhvervsnetværket Vestsjælland i Milano - Foråret 2017